1.4.10

Nomadski karbon

Ili karbonski Nomad. Ili najlošije čuvana tajna. Inače ne objavljujem stvari koje se mogu vidjeti na svim portalima vezanim uz biciklizam (uključujući i ono smeće od Pink Bikea) jer nema baš neke svrhe, ali ovo je nešto prekrasno. Da sam samo malo nastraniji, svršio bih.

Osim višemjesečnog baljezganja nerdova s raznih foruma, glasine su potpomognute zamuljanom fotografijom na Santa Cruzovom blogu i na kraju potvrđene reklamom u Decline magazinu i službenom objavom na SC-ovoj stranici.


To znači da Ibisov Mojo više nije Sveti gral karbona, te kako sad postoji alternativa za njihov Mojo HD. Cannondaleov Moto ne računam jer ionako izgleda kao rezultat incesta Transformersa, a Lapierreov Spicy, Enduro od velikog S-a i slični po milimetraži hoda, nemaju ono nešto što ide u paketu sa Santa Cruz ramom.

Ako na trenutak zaboravim koliko je odvratno skup novi karbonski Nomad, osim Tallboy-a to je jedina rama od tog crnog plastikolikog materijala na koju bih bacio poveću količinu ilegalno zarađenog novca. U prilogu je mali video s prezentacijice s nečim friškim od RJD2.

Nema komentara:

Objavi komentar