12.4.10

Svi vole Santa Cruz

Ponavljam se s postanjem vijesti koje će već sutra biti na svim portalima, ali neću si zamjeriti jer ova je bolja čak i od one o karbonskom Nomadu.

The Santa Cruz Nickel and Butcher APP Bikes - More Mountain Bike Videos

Također dolazi od ljudi iz Santa Cruza koji očito pate od nesanice i dobrih ideja, a posljednja je single pivot s linkom. Nisu ni prvi ni posljednji koji to rade, ali spajanjem najboljeg iz oba svijeta VPP-a i single pivota, dobili su manje nepoznatih varijabli, predvidljivije vozne karakteristike (iako će neki srat o nedostacima single pivota pri kočenju) i jednostavniju kontrolu nad stražnjim šokom, a sve to lijepo zapakirano pod imenom APP (Actual Pivot Point).


Uz moje skromno znanje i pri zdravoj pameti, izjavljujem kako su razne varijacije 4-bar suspenzije uz sve svoje pozitivne i negativne strane inferiorne dobroj izvedbi single pivota s linkom, te subjektivno i pristrano tvrdim kako je ovo najbolji kompromis za krajnjeg korisnika. Pitajte Evil, Morewooda, Commencala, Orange, Sunn, Yetijevce...

Video iz Santa Cruzove Videoteke Postanka:I novi modeli u punom sjaju. 125mm Nickel i 150mm Butcher.Sve ostale tehničke podatke možete pronaći klikom na tu.

Nema komentara:

Objavi komentar