23.2.11

Samo najbitnije

To što se ne događa ništa iole vrijedno pažnje što bi poslužilo kao blogovski materijal; to što nisam pogledao bicikl nekoliko tjedana; to što ljudi još uvijek vode rotvajlere i napuljske mastife na povodcima za pekinezere i što još uvijek na pitanje bankomata ŽELITE LI POTVRDU O STANJU NA RAČUNU? stisnu tipku pored DA, da bi zatim taj komadić papira odmah bacili pored sebe ni ne pogledavši ga; to što je prije neki dan na bazenu hrpa preglasne dječurlije slavila rođendan, a meni je prva scena u glavi bila ona iz grinpisovskih dokumentaraca o umlaćivanju tuljana, sve to nije razlog da ne objavim još jedan post standardnog prosjeka kvalitete, sadržaja pretežno biciklističke tematike.

Počet ću s fotkom preko koje sam saznao za Novo Zelandski zemljotres koji je taj isti Novi Zeland učinio još privlačnijim za brdske bicikle i BMX-ove.


Filip Polc je opet pobijedio na urbanoj dh utrci koja se opet održala u Čileu. Head-cam nije njegov, ali poanta je ista.


Hunter još uvijek živi život, ovaj put u pustinji Utaha i u Sterlovoj pratnji. Mnogo neloše.


Prema nekim istraživanjima, manual je uvjetovan genom. Što će reći, ako vam genetika nija naklonjena, ništa od manuala. Ali kao i uvijek, netko pronađe riješenje za problem koji ne postoji.


Nešto za ljubitelje kvalitetnog traćenja vremena:


Još jedan dobar spot lošeg benda:


I da ne digresiram previše, jedna tematska za kraj.


Vidimo se kasnije. Prije poslije nego prije.

Nema komentara:

Objavi komentar