15.3.11

Nekoliko kratkijeh

Oukej, samo brzo, pošto je vrijeme novac i tako to. Drugi dio priče o tri Black Cat rame i njihovom putu od jednog do drugog mjesta. Prvi video, kao i cijelu priču možete pogledati ovdje.


Bili smo na Psunju, pala je prva vožnja ove godine na nadmorskoj visini većoj od 125 metara, posjetili smo rodno mjesto Nicolasa Cagea i na slici ispod uopće ne izgledamo kao četiri pederčine.


E sad, prije nego nastavite čitati vrlo polako, pustite ovaj pjesmuljak.


Odlično. Dakle, jedna vijest koja je objavljena na Bike Rumoru i koja nailazi na ogromno odobravanje javnosti, pa čak nešto stidljivije - i policije. Naime, netko je počeo organiziranije raditi na smanjenju populacije hipstera postavljajući zamke širom New Yorka. U svakoj od zamki pronađena je kutija jeftinih cigareta, limenka jeftinog piva, jeftine ružičaste plastične naočale i jarko žuti single speed lanac. Također jeftin. Policija i zaposlenici Službe za kontrolu životinja rade na uklanjanju zamki i u javnost nisu puštene službene informacije o rezultatima "akcije" nepoznatog počinitelja, ali iz neslužbenih izvora moglo se čuti kako su u nekim od zamki pronađeni još uvijek živi hipsteri, dok su se na drugima mogli vidjeti samo tragovi krvi i ostaci ženskih jeans hlača vrlo malog konfekcijskog broja.

Mi imamo tu sreću da kod nas hipstera zasad ima samo u tragovima i bilo bi dobro sasjeći tu pojavu u korijenu kako u bližoj budućnosti ne bi imali problema s pravom pošasti.


Nema komentara:

Objavi komentar