26.10.12

Školski

3.7. Prilikom vožnje bicikla na singletracku čija je kvaliteta jednaka primjeru u videu ili odstupa od navedenog primjera do 10%, potrebno je primjeniti što veću količinu brzine, pri tome koristeći stil. Količina stila ovisna je, osim o kvaliteti staze, i o vještini, fizičkim i kreativnim sposobnostima vozača, a od subjekta u videu može odstupati i do 100% s predznakom minus (-). U donjem primjeru možete vidjeti školski primjer vozača kod kojeg je brzina proporcionalna stilu vožnje, a gdje ju on održava na vrlo visokoj razini tijekom određenog vremenskog perioda promatranja. Neobično je važno naglasiti kako je prilikom vožnje OBAVEZNO slušati glazbu koja odgovara karakteru glazbe u dotičnom primjeru, pri tome koristeći jedan od modernih i što kompaktnijih uređaja za reprodukciju glazbe kako ne bi ometao vozača prilikom izvođenja akta upravljanja biciklom.

4 komentara:

 1. slažem se sa svime, osim da je to single-track (u klasičnome smislu). također, ne čujem mjuzu jer sam na poslu.. on je na flatu?

  OdgovoriIzbriši
 2. inače, muzika je gej :).. očekival sam nekaj boljeg..

  OdgovoriIzbriši
 3. Čujte, literatura je stara i kao takva podložna različitim tumačenjima i nadopunjavanjima u novijim iizdanjima. Ali gospodin iz videa nesumljivo je u 5.10 Impact patikama. Zanemarit ću drugi komentar jer o nedostatku ukusa se ne raspravlja.

  OdgovoriIzbriši
 4. ma mjuza je ok a tip skakuće ko kengur

  OdgovoriIzbriši