22.8.13

Assless

Prije dosta vremena objavio sam na blogu post s hrpom ovjekovječenih gluposti među kojima se nalazio i bicikl na fotografiji koju vidite nešto niže. Tamo se našao s razlogom jer je, pa, jednostavno glup. To nije jedan od specifičnih bicikala za trial vožnju koji iz praktičnih razloga nemaju sic, već je to nešto što bi trebalo biti gradski bicikl. Gradski bicikl koji je iz nekog razloga zakinut i kao takav ima smisla kao i nokat na penisu. Ili bezalkoholno pivo.


Ali pošto se ništa ne događa slučajno, tako ni taj bicikl nije slučajno "nedovršen" i postoji dovoljno dobar razlog zašto je baš takav kakav jeste. Ovo je priča o Ezri i njegovom biciklu bez guzice.

2 komentara:

 1. hmmm... činjenica je da sam lijen ponekad u gledanju videa duljih od 3 do 4 min. dao sam si truda da pogledam video, i mogu reć jako inspirirajuće i nevjerovatno. i stoji ono
  "što te neubije, ojača te"
  dobar video,
  >na kraju<
  stvarno si čoek od riči!!!
  "A to samo može značiti kako će ubuduće na blogu biti više dlakavih muškaraca na biciklima. I pokoji penis."

  Ž

  OdgovoriIzbriši
 2. Ezrin penis uhvatio me nespremnog, ali nije da vas nisam upozorio. Što ne znači kako bi trebali početi sumnjati u svoje seksualno opredjeljenje ili, nedajbože, prestali pratiti Neradnika. Živijo.

  OdgovoriIzbriši