22.8.13

Kraj je bliže nego što sam mislio

Do sad ste vjerojatno vidjeli Ono što bi trebalo postati nasljednik Impacta. Kao što sam i rekao, zle slutnje su se obistinile i Five Ten zaposlio je Lil Waynea kao glavnog dizajnera.


Naravno, godpodinu Coleu su puna usta Impacta. Mogu imati novu Tom Cruise gumu, biti lakše i ne upijati vodu kao pelena, i možda su poslušali SVE sugestije ljudi koji voze u njima, ali mogu se okladiti u sve 5.10 koje imam da nitko nije rekao kako bi baš bilo dobro kad bi ih učinili ružnijima. I baš su to učinili. Koliko god dugo gledao u njih i iz koje god perspektive to činio, ne postaju ljepše.


Aaaali, ni to nije sve. Ne samo da su uspjeli unakaziti Impact (koji ni prije nije bio lijepa patika, ali definitivno je izgledao bolje od ovih nakaza), već su otišli jedan korak predaleko i napravili verziju za SPD i slične pedale. Što samo potvrđuje kako više ništa nije sveto.


I taman kad pomislim kako ne može gore, Lil Wayne je očito imao prste i u redizajnu Maltese Falcona koji je nekad izgledao sasvim neloše za jednu SPD kompatibilnu patiku. To više nije slučaj. Gledajte na vlastitu odgovornost i nemojte reći kako vas nisam upozorio.

Nema komentara:

Objavi komentar