8.8.14

Inteligentna rješenja iz pakla

Želite bicikl. Želite bicikl s motorom, ali da taj motor nije električni. Jer to je glupo. Osim toga, u pripizdini u kojoj obitavate, utičnice ne postoje. Ne možete si dopustiti da budete ograničeni nečime kao što je električna energija. Paranoični ste do te mjere da vam se zombi apokalipsa koju ste gledali u filmovima čini kao realna mogućnost.

Za vas preživljavanje nije tek hobi, za vas je to jedini način života koji poznajete. Vojni rok koji ste odslužili davnih dana za vas nikada nije prestao. Kao ni rat u kojem ste se borili i u kojem ste zaradili nešto označeno kraticom PTSP. Jedete samo ono što ulovite. Stoga je dobro da se vaš bicikl-s-motorom što bolje uklapa u okolinu. Ako to situacija zahtjeva, ta naprava trebala bi biti sposobna prevesti vas i svu vašu oskudnu imovinu što brže i što dalje od novonastale prijetnje.

Postoji li uopće vozilo koje ispunjava sve navedene kriterije? Naravno da postoji! Zahvaljujući ljudima koji smatraju kako je to odlična ideja, rođen je Motopeds Survival Bike: Black Opps Edition!Ako ništa drugo, bolji je za otići na pecanje od Tomosovog automaika. Za još nakaza, kliknite ovdje.

Nema komentara:

Objavi komentar